Gezelschapsdieren

De afdeling Gezelschapsdieren van onze praktijk wordt geleid door de dierenarts Joost van Gils, deskundig bijgestaan door onze assistentes. Incidenteel zullen ook de andere dierenartsen u helpen.

AFSPRAKEN MAKEN.

U kunt terecht op onze dependance in Oirschot, uitsluitend na telefonische afspraak. Tijdens kantooruren kunt u bellen met nummer 013-5134753 om een afspraak te maken voor uw huisdier.
Passen de openingstijden in Oirschot u niet ? Wellicht dat er in Moergestel op een ander tijdstip nog een plaatsje vrij is!

3. SPOED
Wanneer onmiddellijke veterinaire hulp nodig is dan is er 24 uur per dag een dierenarts beschikbaar, uiteraard na telefonisch aanmelden.

TARIEVEN
Onze tarieven liggen op een concurrerend niveau. Belt u gerust als u precies wilt weten wat een bepaalde operatie of enting kost; aangezien er vaak telefonisch geïnformeerd wordt naar specifieke prijzen, kunt u op bovenstaand kopje ‘Tarieven’ klikken voor bepaalde prijzen.

EXPERTISE
De kwaliteiten die wij bieden als gezelschapsdierenarts liggen vooral op het terrein van de eerstelijns diergeneeskunde, dwz. het “doen” van spreekuren en het verrichten van algemene operaties zoals onder andere sterilisaties, castraties, tumoroperaties, buikoperaties, ooglidcorrecties etc.
Verder doen wij indien nodig bloed- en urineonderzoek en beschikken we over zeer moderne (digitale) röntgenapparatuur. Ook is een zeer goede echoscanner aanwezig die onze diagnostische mogelijkheden alleen maar vergroot heeft. Ook voor gebitsbehandelingen en bijvoorbeeld afslank begeleiding kunt u bij ons terecht!

De ‘grotere’ ingrepen voeren wij uit in onze hoofdvestiging te Moergestel. Dit omdat we op deze locatie helemaal zijn ingericht hiervoor. Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden!

Kortom, op onze praktijk is heel veel mogelijk op diergeneeskundig gebied! Kunnen wij u desondanks niet helpen dan zullen wij uw huisdier in overleg verwijzen naar een tweedelijns praktijk voor een specialistisch onderzoek resp. specialistische behandeling. Bij ons kunt u er op vertrouwen dat er duidelijkheid wordt geschapen wat betreft prognose van een ziektegeval, de kosten van de behandeling etc. Het belang van de patiënt en de cliënt staat te allen tijde op de eerste plaats!