Over ons

Dierenkliniek Oirschot is een 1e lijns kliniek waar alle soorten gezelschapsdieren kunnen worden aangeboden. Eigenaren uit Oirschot en omgeving zijn van harte welkom met hun huisdieren op onze spreekuren na telefonische afspraak.

Dierenartsen

Peter werkt sinds 1997 in Moergestel en blinkt vooral uit op het gebied van de chirurgie; meer dan 100 kijkoperaties per jaar is slechts een klein bewijs hiervan. Ook als orthopeed heeft hij veel toegevoegd aan DAP Moergestel; per slot van rekening zijn kreupelheden bij het paard een van de belangrijkste redenen om een dierenarts te raadplegen.

Peter-scaled.jpg

Drs. Peter Rulkens

Drs. Peter Rulkens is afgestudeerd in Gent in 1991.

Zijn carrière startte voor een korte periode in de oude praktijk van zijn vader. Daarna heeft Wim een jaar gewerkt als intern paardenarts bij het Dubai Equine Hospital. Terug in Nederland is hij 6 jaar verbonden geweest aan paardenkliniek de Watermolen in Haaksbergen. In 2008 was zijn standplaats paardenkliniek Venlo. Sinds 2009 is hij werkzaam bij DAP Moergestel. Sinds 2007 is Wim erkend paardenarts en erkend keuringsdierenarts paard. Hij is sinds 2019 als teamveterinair verbonden aan de KNHS voor het Paradressuur team en het Reining team.

Wim-scaled.jpg

Drs. Wim van Dijck

Drs. Wim van Dijck is afgestudeerd in Utrecht in 2001.
Drs_Lenneke_van_Riel-1.jpg

Drs. Lenneke van Riel

Drs. Lenneke van Riel is afgestudeerd in Gent in 2016.

Assistentes

Gaby is een oude rot in het vak; zij kent bijna alle klanten en met haar natuurlijke overwicht fungeert ze binnen het hele team als een soort moeder-overste. Behalve de baasjes zijn ook alle huisdieren aan haar gehecht!

Gaby-scaled.jpg

Gaby Bertens

Gaby Bertens is al vanaf 1990 werkzaam bij ons.

Zij werkt nog steeds met veel plezier bij ons en is ook op het gebied van de administratie een kei!

Heidi.jpg

Heidi van Keulen

Heidi van Keulen is al vanaf 1990 werkzaam bij ons.

Komend van de Gezondheidsdienst voor Dieren, bleek Rian een grote aanwinst voor onze praktijk. Behalve haar grote ervaring op paardengebied zijn haar nauwkeurigheid en aangeboren gevoel voor cijfers voor ons een uitkomst. Vragen over rekeningen? Rian weet het!​

Rian.jpg

Rian Smolder

Rian Smolders is vanaf 2001 werkzaam bij ons.

Een heel enthousiaste dame die een carriere-switch heeft gemaakt; zij is als stagiaire voor de opleiding tot paraveterinair bij ons gestart. Ondertussen is ze een vaste waarde voor onze praktijk geworden.

Cindy-scaled.jpg

Cindy van Steen

Cindy van de Steen is vanaf 2011 werkzaam bij ons.

Een enthousiaste meid die na een tijd parttime bij ons gewerkt te hebben nu dagelijks op de praktijk te vinden is. U zult haar vooral bij de paarden tegenkomen.

Assistente_Renate_Vermeer-1.jpg

Renate Vermeer

Renate Vermeer is vanaf 2017 werkzaam bij ons.

Margo is een echte aanpakker! Ze heeft veel ervaring in de omgang met (jonge) paarden, u zult haar dan ook vooral bij de paarden tegenkomen.

Assistente_Margo_Manders-1.jpg

Margo Manders

Margo Manders is vanaf 2020 werkzaam bij ons.