Over ons

Dierenkliniek Oirschot is een 1e lijns kliniek waar alle soorten gezelschapsdieren kunnen worden aangeboden. Eigenaren uit Oirschot en omgeving zijn van harte welkom met hun huisdieren op onze spreekuren na telefonische afspraak.

Dierenartsen

Joost is te vinden in de spreek- en operatiekamer van gezelschapsdieren. Waar hij met zijn up-to-date kennis uw huisdier met de grootste zorg omringt.

Joost-scaled.jpg

Drs. Joost van Gils

Drs. Joost van Gils is afgestudeerd in Utrecht in 1997.

Assistentes

Gaby is een oude rot in het vak; zij kent bijna alle klanten en met haar natuurlijke overwicht fungeert ze binnen het hele team als een soort moeder-overste. Behalve de baasjes zijn ook alle huisdieren aan haar gehecht!

Gaby-scaled.jpg

Gaby Bertens

Gaby Bertens is al vanaf 1990 werkzaam bij ons.

Zij werkt nog steeds met veel plezier bij ons en is ook op het gebied van de administratie een kei!

Heidi.jpg

Heidi van Keulen

Heidi van Keulen is al vanaf 1990 werkzaam bij ons.

Komend van de Gezondheidsdienst voor Dieren, bleek Rian een grote aanwinst voor onze praktijk. Behalve haar grote ervaring op paardengebied zijn haar nauwkeurigheid en aangeboren gevoel voor cijfers voor ons een uitkomst. Vragen over rekeningen? Rian weet het!​

Rian.jpg

Rian van Heerebeek

Rian Smolders is vanaf 2001 werkzaam bij ons.

Een heel enthousiaste dame die een carriere-switch heeft gemaakt; zij is als stagiaire voor de opleiding tot paraveterinair bij ons gestart. Ondertussen is ze een vaste waarde voor onze praktijk geworden.

Cindy-scaled.jpg

Cindy van der Steen

Cindy van der Steen is vanaf 2011 werkzaam bij ons.

Margo is een echte aanpakker! Ze heeft veel ervaring in de omgang met (jonge) paarden, u zult haar dan ook vooral bij de paarden tegenkomen.

Assistente_Margo_Manders-1.jpg

Margo Manders

Margo Manders is vanaf 2020 werkzaam bij ons.